“Aline, The Voice of Love” neemt de plaats in van “No Time To Die”

7 oktober 2020

Met het uitstellen van "No Time To Die" verdroogt andermaal het commerciële filmaanbod dit najaar, tot spijt van de liefhebber van indrukwekkende cinema.
Het antwoord komt er nu met het vervroegen van de releasedatum van "Aline, The Voice of Love": een ambitieuze film vrij geïnspireerd op het leven van niemand minder dan Céline Dion.

Filmverdeler Cineart, die ons voorheen ook The Lord of The Rings, Brokeback Mountain, Million Dollar Baby, Slumdog Millionaire, Drive, The Artist en Captain Fantastic bracht, is altijd voorvechter geweest voor het grootste scherm. En beseft dat de markt nu meer dan ooit nood heeft aan sterk topentertainment om de verschraling van het aanbod tegen te gaan.
Met "Aline, The Voice of Love" komt dus een belangrijke vervanger in de lijn van "Bohemian Rhapsody", "A Star is Born" en "Rocketman".

Ontdek het verhaal achter de iconische songs I’m Alive, Let's Talk About Love, I Drove All Night, en natuurlijk, My Heart Will Go On.
Bovendien is de film een mix van alles waar iedereen deze bijzondere tijden zo veel nood aan heeft: glamour, spektakel, emotie, vrienden, familie, en boven alles, liefde.

"Aline, The Voice of Love", vanaf 11/11 overal te zien in de bioscoop.

Babyteeth en Rocks bekroond op BRIFF 2020

15 september 2020 Lees verder

Heropening van bioscopen vanaf 1 juli

16 juni 2020 Lees verder

48 Cesarnominaties voor Cinéart films!

30 januari 2020 Lees verder

Meld je aan voor onze nieuwsbrief